Lej en båd

Skræddersy dit eget
Baadfarten-arrangement

Lej en af de charmerende træbåde fra Baadfarten, og gør dit arrangement til ét af dem man husker.

Skal du fejre fødselsdag, konfirmation, bryllup eller planlægger du en skovtur for hele familien? Så kan Baadfarten sætte de perfekte rammer for en hyggelig dag.

Hvis dit arrangement foregår på en af restauranterne eller traktørstederne langs søfronten, kan dagen starte eller slutte med en skøn sejltur på søen. 

Når du lejer en båd, vælger du selv, hvor du vil hentes og sættes af blandt de mange anløbsbroer langs søerne. Bådene lejes ud i minimum 1 time ad gangen – og selvfølgelig også i flere timer. Der kan være op til 60 gæster på en båd.

Kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jeres arrangement.

Velkommen ombord!

Bådleje med Baadfarten

Priser, vilkår & ofte stillede spørgsmål

Prisen for at leje en båd starter fra DKK 4.000,- per time. Prisen afhænger af, hvilken sø og hvilken ugedag du ønsker at sejle på. Du kan læse mere om vores priser her.

Se vores vilkår og betingelser for bådleje.

Har du spørgsmål? Du kan finde svar på mange af dem i vores FAQ. Hvis du har brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mad & Drikke

Du er velkommen til at nyde medbragt mad og drikkevarer på din tur.

Har du ikke selv lyst til at arrangere det store traktement ombord i båden, vil der være gode muligheder for at alliere sig med et af de mange gode lokale madsteder. Næsten samtlige af Baadfartens anløbsbroer ligger tæt ved restauranter eller traktørsteder. Se her for inspiration.