Lej en båd

Skræddersy dit eget
Baadfarten-arrangement

Lej en af de charmerende træbåde fra Baadfarten og gør dit arrangement til et af dem, man husker.

Skal du fejre fødselsdag, konfirmation eller bryllup eller planlægger du en skovtur for hele familien eller afdelingen, så kan Baadfarten sætte de perfekte rammer til en hyggelig dag.

Foregår dit arrangement på en af restauranterne/traktørstederne langs søfronten, så kan dagen starte eller slutte med en sejltur på søen. 

Når du lejer en båd, kan du frit vælge, hvor du vil hentes, og hvor du vil sættes af blandt de mange anløbsbroer langs søerne. Båderne lejes for minimum 1 time af gange – og gerne flere. Der kan være op til 60 gæster på en båd.

Kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

Velkommen ombord!

Bådleje med Baadfarten

Flydende picnic

​Du er velkommen til at nyde medbragt mad og drikkevarer på din tur.

Har du ikke selv lyst til at arrangere det store traktement ombord i båden, vil der være gode muligheder for at alliere sig med et af de mange gode lokale madsteder. Næsten samtlige af Baadfartens anløbsbroer ligger tæt ved restauranter eller traktørsteder. Se her for inspiration.

Priser

Prisen på at leje en båd starter fra DKK 3.500,- per time. Prisen afhænger af, hvilken sø du ønsker at sejle på samt hvilken ugedag. Du kan læse mere om vores priser her.

Har du spørgsmål, kan du finde svar på mange af dem i vores FAQ, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.